September 1, 2017

Please reload

Recent Posts

2010 Avverkade cirka 3.5 miljoner hektar rengskog

 

1990-2010 avverkade enligt WWF cirka 3,5 miljoner hektar regnskog och blev olje plantager i Indonesia, Malaysia och Papua Nya Guinea. Ytan motsvarar Västra Götaland och Skåne tillsammans. Korruption och illegal avverkning är vanliga enligt flera miljöorganisationer. Palmoja är också vanlig i tvål, smink och andra kemisk tekniska produkter. Där är den svårare att upptäcka eftersom order inte står i deklarationen. Enligt Regnskosfondet finns fler är 200 ingrediens som kan vara gjorda på palmolja.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

©2018 Bezzt of Nature

ADDRESS

 

Bezzt AB

Riddargatan 39

114 57 Stockholm

Sweden

CONTACT

 

nici@bezztofnature.com

 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle